Vergaderen

Home » Zakelijke arrangementen » Vergaderen
Vergaderen 2017-03-04T12:43:28+01:00

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Amsterdam om uw meeting, brainstormsessie, productpresentatie of intervisiedag te houden? Wij zorgen ervoor dat uw kunt vergaderen in een inspirerende omgeving met de beschikking over alle benodigde faciliteiten. De dag kan uiteraard worden afgesloten met een activiteit, borrel of diner. Optioneel kunt u deze dag aanvullen met een workshop of interessante spreker. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vergaderen-op-het-IJ

Plan uw meeting op een inspirerende en makkelijk te bereiken locatie waarbij u prachtig kunt uitkijken het IJ in Amsterdam. Bekijk onze verschillende mogelijkheden!

Minimaal 6 personen | Vanaf € 25,- p.p.

Meer info

Vergaderen-op-het-water

Bent u op zoek naar een typisch Amsterdamse locatie? Dan is een bespreking op het water een zeer geschikte mogelijkheid.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 45,- p.p.

Meer info

Vargaderen-in-de-binnenstad3

Bent u op zoek naar een ruimte met een monumentale of authentieke uitstraling? In Amsterdam kunnen wij een ruime keuze aan vergaderlocaties aanbieden.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 27,50 p.p.

Meer info

Vergaderen-buiten-amsterdam

Wilt u liever even weg uit de drukke stad en genieten van een mooie omgeving? Daar hebben wij ook talloze mogelijkheden voor!

Minimaal 6 personen | Vanaf € 22,50 p.p.

Meer info