Dineren

Dineren 2017-03-04T12:38:19+01:00

Wilt u dineren in Amsterdam met relaties op een fantastische locatie die past bij de look en feel van uw bedrijf? Wij hebben een prachtige selectie van unieke restaurants voor uw zakelijke diners in ons portfolio. Buiten deze selectie kunnen wij u ook andere op maat gemaakte arrangementen aanbieden.

Boot huren amsterdam

De mooiste manier om Amsterdam te ontdekken is vanaf het water! U vaart over de grachten en ziet het oude centrum van Amsterdam. Ondertussen geniet u van een heerlijk 3-gangen diner aan boord verzorgd door verschillende restaurants. Het wordt ongetwijfeld een heerlijke en mooie ervaring op de grachten van Amsterdam.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 60,- p.p.

Meer info

High-end-3

Laat u verwennen tijdens deze culinaire avond door Amsterdam! U dineert bij de beste hotel restaurants van Amsterdam: Sofitel Legend The Grand Hotel, Intercontinental Amstel Hotel en Hotel L’Europe. Laat u verrassen door deze topchefs met een fantastisch 3-gangen diner.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 85,- p.p.

Meer info

groepsdiner amsterdam

Een heerlijke avondwandeling maken en eten in de leukste restaurants van Amsterdam?  Dat kan! Tijdens het running diner maakt u kennis met de verschillende gezichten van de stad Amsterdam. De begeleider neemt u mee over de grachten en u heeft voldoende tijd om te netwerken met uw relaties of collega’s.

Minimaal 8 personen | Vanaf € 47,50 p.p.

Meer info

Jazz-diner-1

Laat u verwennen met een mooi 3-gangen diner in combinatie met een zwoele jazz sound. Tijdens het diner zal een jazz band fantastische muziek ten gehore brengen. Later op de avond gaat het dak eraf en kan er gedanst worden. Dit arrangement is geschikt voor verschillende doegroepen!

Minimaal 8 personen | Vanaf € 85,- p.p.

Meer info

home-cooking

Een diner bij u thuis of  bij u op kantoor is een zeer bijzondere ervaring. Een volledig verzorgde avond waarbij een fantastische crew u op uw wenken bedient. Daarbij zal de chef heerlijke gerechten a la minute bereiden. Uiteraard kunnen wij de locatie decoreren naar uw smaak.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 60,- p.p.

Meer info

Einde-jaar-diner2

Om uw personeel te verwennen met een mooi arrangement heeft u de mogelijkheid om een personeelsdiner of bedrijfsuitje in Amsterdam te boeken op een unieke locatie. Het diner is uit te breiden met live-cooking aan tafel, muzikaal entertainment, aperitief met een boodschap, een goodiebag, en DJ en decoratie.

Minimaal 10 personen | Vanaf € 60,- p.p.

Meer info