Bouw evenementen

Home » Zakelijke arrangementen » Bouw evenementen
Bouw evenementen 2017-12-11T12:30:24+01:00
  • bouw produkties
  • eerste paal evenement
  • bouw evenement amsterdam

Business Events Amsterdam verzorgt bouwevenementen op maat. Bij bouwvieringen zijn verschillende partijen en relaties betrokken. Om een goed idee te krijgen van de betrokken partijen gaan wij uitgebreid in gesprek en stellen wij op basis van alle wensen een passend voorstel op. Wij geven invulling aan een locatie passend bij het bouwterrein en verzorgen verder de catering, de branding en uiteraard een feestelijke invulling van het officiële moment!

Wij hebben ervaring met het verzorgen van de volgende evenementen:

  • Eerste paal viering
  • Hoogste punt viering
  • Oplevering / openingsfeest bedrijfspand
  • Jubileum viering bedrijfspand
  • Renovatie bedrijfspand

Eerste paal viering

Het slaan van een eerste paal is een belangrijke gebeurtenis. Een eerste paal evenement is een gebeurtenis welke vertrouwen moet uitstralen naar alle betrokken partijen. Tevens is netwerken tijdens dit evenement een belangrijk aspect. Om een interessant voorstel te kunnen doen lezen wij ons goed in in het project zodat we geheel passend bij de doelgroep een offerte kunnen maken.

Betreft het project een bedrijfspand dan zal dit  een heel andere doelgroep aantrekken dan als het een project betreft voor woningen. Wij denken met de projectontwikkelaar, aannemer of eigenaar mee en zullen geheel passend bij de wensen een voorstel doen.

Hoogste punt viering

De hoogste punt viering, ook wel pannenbier (dakpannen bier) genoemd is een zeer bijzondere gelegenheid. Na maanden doorontwikkelen is het hoogste punt van het gebouw bereikt. Er wordt dan een vlag geplaatst op de top van het gebouw. De opdrachtgever zal de medewerkers dan van bier voorzien. Zodra dit wordt gedaan gaat de vlag er vanaf.

Dit kan een simpele viering zijn met alleen wat catering maar kan uiteraard ook worden uitgebreid naar een groter evenement met een tent, bier van indien gewenst verschillende brouwers en smaakvol entertainment gedurende het evenement.

Oplevering

Als het pand helemaal startklaar is gemaakt kan er een openingsfeest worden gevierd. Dit is de manier om relaties of bewoners kennis te laten maken met het bedrijfspand. Het feest kan geheel in stijl worden gevierd en worden gedecoreerd op basis van de uitstraling van het pand.

Wij kunnen hiervoor verzorgen de catering, het muzikaal entertainment, een speciale uitnodiging en alles wat er verder bij een evenement komt kijken.

Wilt u meer informatie? Bel dan 020-700-9393 of Mail Business Events Amsterdam