Special Boat Events

Home » Vaararrangementen » Special Boat Events
Special Boat Events 2017-11-23T12:55:45+01:00
  • Special boat events Amsterdam
  • Special boat events Amsterdam

Heeft u een bijzonder verzoek of wilt u echt iets speciaals organiseren? Wij hebben een prachtig portfolio van bijzondere boot evenementen die uw vaarbeleving nog specialer zullen maken. Ons event team ontwikkelt geheel op maat een voorstel dat past binnen uw wensen, budget en corporate uitstraling. Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, voor iedere groep kunnen wij een passend voorstel maken.

Onderstaande enkele voorbeelden uit onze Special Boat Events:

The lounge boat

Raak in zwoele zomerse sferen op de lounge boot! Op het bovendek zetten wij een mooie bubbles & wines bar voor u neer zodat er voor uw gasten genoeg keuze is om te genieten van een goed glas geheel passend bij de wensen. De boot wordt gedecoreerd met een fris en strak interieur. Witte lounge meubelen, een DJ die lekker zwoele beats draait en uiteraard luxe bites die door de bediening worden geserveerd. Op aanvraag verzorgen wij een open keuken waar de chef live cooking prachtige gerechten zal bereiden. Uiteraard kan er ook ander muzikaal entertainment worden ingezet. Geef uw wensen door en wij maken een voorstel geheel naar uw wensen.

Champagne clinic

Champagne wordt ingezet als communicatie hulpmiddel! De champagne clinic is een clinic waarbij zowel de proeverij als de marketing boodschap centraal staat. Een bijzonder evenement waarbij u als organisatie een bepaalde ontwikkeling op een bijzondere wijze zou willen uitdragen aan bijvoorbeeld uw medewerkers of klanten.

Uiteraard leert u tijdens de workshop meer over het proeven van champagnes en de verschillende champagne huizen. Welke boodschap wilt u aan uw klant of medewerkers meegeven? Door middel van het proeven van de champagne zal de brug worden gelegd tussen de champagnes, de champagne huizen en de boodschap die u als organisatie zou willen uitdragen.

Branding

Een speciaal evenement waarbij de boot en de activiteiten geheel gebrand worden naar uw wens. Wilt u een product lanceren, uw bedrijf op een andere manier in de markt zetten, uw relaties bedanken of een campagne voeren? Vraag ons naar de mogelijkheden om een boot in te zetten als middel voor uw corporate evenement.

International meets Holland

Wilt u uw internationale gasten kennis laten maken met Nederland op een bescheiden maar verrassende manier? Laat ons dan typisch Hollandse of Amsterdamse corporate arrangementen aan u voorstellen! Denk hierbij aan een kaasmeisje op locatie, een jenever proeverij, een klompenmaker die a la minute de klompen voor u maakt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om u kennis te laten maken met onze cultuur. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Bekijk ook één van onze andere arrangementen in Amsterdam: