Sloepen

Home » Vaararrangementen » Sloepen
Sloepen 2017-03-04T12:42:41+01:00

De zon schijnt, de drankjes staan koud, de ultieme kans om op een stoere sloep over de Amsterdamse grachten te varen. Wij bieden verschillende type sloepen aan om aan ieders wensen te voldoen. Onderstaand een mooie selectie sloepen arrangementen.

borrelvaart

Tijdens deze 2 uur durende vaart kunt u genieten van een all in arrangement op een van de stoerste sloepen van Amsterdam. De meesten sloepen hebben een toilet aan boord en zijn uitgerust met een muziekinstallatie waarbij u uw eigen muziek kunt inpluggen. Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar inbegrepen.

Minimaal 8 personen | Vanaf € 35 p.p.

Meer info

Sloepen BBQ Amsterdam

De mooiste manier om Amsterdam te ontdekken is vanaf het water. Heerlijk ontspannen barbecueën terwijl u geniet van een 2 uur durende vaart met onbeperkt drankjes en een uitgebreid BBQ menu.

Minimaal 15 personen | Vanaf € 60 p.p.

Meer info

Sloepen huren met kreeft aan boord

In samenwerking met een fantastische cateraar bieden wij dit bijzondere BBQ kreeft arrangement aan. U stapt aan boord van de sloep waarbij u onder het genot van een glas bubbels kunt genieten van heerlijke gerechten van de grill.

Minimaal 15 personen | Vanaf € 120 p.p.

Meer info

Sloepen tocht met bubbels

Varen door de Amsterdamse grachten terwijl u geniet van het prachtige centrum van Amsterdam met een glaasje bubbels en luxe bites. De cateraar zal u in dit arrangement voorzien van verschillende hapjes en canapés. Genieten op het water!

Minimaal 12 personen | Vanaf € 40 p.p.

Meer info

Lunchen op een sloep

De beste manier om Amsterdam te ontdekken is vanaf een sloep. Omdat u geheel open vaart kunt alles goed bekijken. Door de cateraar wordt een uitgebreide sandwich lunch verzorgt welke u aan boord geserveerd krijgt.

Minimaal 12 personen | Vanaf € 45 p.p.

Meer info

Sloepen huren met italiaans eten

Stap aan boord van een stoere sloep waarbij er heerlijke Italiaanse delicatessen voor u klaar staan. Bij deze delicatessen worden Italiaanse wijnen geserveerd. U kunt tijdens de boottrip uitkijken over de mooie Amsterdamse grachten en alles wat de stad verder nog te bieden heeft.

Minimaal 12 personen | Vanaf € 45 p.p.

Meer info

High tea op een boot

Scones, sandwiches en heerlijk taarten staan voor u klaar als u aan boord stapt van deze stoere sloep. De thee staat klaar maar er kan uiteraard op verzoek ook nog iets ander aan boord besteld worden. Al varend over de Amsterdamse grachten kunt u genieten van al deze lekkernijen.

Minimaal 10 personen | Vanaf € 40 p.p.

Meer info