Salonboten

Home » Vaararrangementen » Salonboten
Salonboten 2017-03-04T12:37:41+01:00

Wilt u een salonboot huren om door de Amsterdamse grachten te varen? Wij kunnen een voorstel geheel naar uw wens samenstellen. Bekijk onze verschillende arrangementen!

Salonboot huren met lunch

Lunchen op een klassieke salonboot is de uitgelezen mogelijkheid om uw meeting te onderbreken. Maar ook voor productpresentaties of client events is dit zeer interessant.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 50 p.p.

Meer info

Salonboot huren met diner

Een prachtige salonboot huren in Amsterdam met daarbij een diner op maat? Dat kan! Het diner zal vanuit 1 of meerdere restaurants aan boord worden gebracht.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 90 p.p.

Meer info

Salonboot huren met running dinner

Een arrangementen op een klassieke salonboot waarbij u vaart over de Amsterdamse grachten en gedurende de avond 2 verschillende restaurants zult bezoeken. In ieder restaurant zal een gang worden geserveerd.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 90 p.p.

Meer info

salonboot huren met hoteldiner

Bent u op zoek naar een bijzonder arrangement voor uw relaties of medewerkers. Boek dan nu het hotel diner waarbij u met de boot langs gerenommeerde hotels zult varen.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 140 p.p.

Meer info

Buffetvaart

De buffetvaart is een mooie mogelijkheid om varen en dineren te combineren. U heeft alle tijd om te eten, te borrelen en te genieten van de Amsterdamse grachten. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende wereldkeukens waaronder: Italiaans, Indonesisch, Spaans, Hollands en Frans-klassiek.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 60 p.p.

Meer info