Smartphone fotografie

Home » Teambuilding & workshops » Smartphone fotografie
Smartphone fotografie 2017-04-07T11:31:22+01:00
workshops teambuilding
workshops teambuilding personeelsuitje
teambuildingactiviteit, workshops, bedrijfsuitje, fotografie workshop

Kom eens achter dat bureau vandaan! Prikkel je creatieve geest, maak plezier met je collega’s! Dat kan met onze workshop smartphone fotografie. Niet zo maar een workshop, maar een cursus speciaal gericht op fotograferen met je eigen smartphone! Handig voor je Instagram en Facebook. Instagram zullen we dan ook inzetten voor het nabespreken van de foto’s.

Facebook en Instagram

Jullie worden ontvangen op een locatie door onze professionele fotograaf. Deze zal jullie handige tips & tricks vertellen over foto’s maken met je smartphone. Na deze uitleg gaan jullie in groepjes naar buiten om daar het geleerde in praktijk te brengen. Met een opdracht, eventueel gerelateerd aan jullie bedrijfsfilosofie of doelen, schieten jullie buiten de mooiste kiekjes. Vanaf nu zullen je foto’s en selfie’s nooit meer hetzelfde zijn!

Nadat de foto’s gemaakt zijn worden deze via Instagram met elkaar besproken. De kennis en het enthousiasme van deze dag wordt vergroot na het zien van de beelden die vastgelegd zijn.

Smartphone fotografie

Deze workshop fotografie prikkelt ieders creativiteit, zorgt voor verbinding met je collega’s en geeft je energie een boost omdat je direct het resultaat ziet van wat je hebt gecreëerd: prachtige foto’s! Je zal versteld staan van de foto’s die je kunt maken met je mobiele telefoon! Maar pas op, je bent gewaarschuwd: ook je oude foto’s ga je vanaf nu een stuk kritischer bekijken!

Aantal personen: 8 tot 80
Duur workshop: 3 uur
Doel: Mooiere foto’s maken met je smartphone

Inclusief:

  • Workshop ruimte
  • Ontvangst koffie, thee en koekjes
  • Theoretische uitleg van 1 uur
  • Buiten foto’s maken met je smartphone 1 uur
  • Nabespreken foto’s 1 uur
  • Begeleiding professionele fotograaf of fotograven
  • Manual met tips en tricks

Vanaf €60,- per persoon

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere teambuilding mogelijkheden: