Build your own event

Home » Teambuilding & workshops » Build your own event
Build your own event 2017-12-13T17:01:56+01:00
maak je eigen evenement, teambuildingsdag
Creëer je eigen event, temabuildingsactiviteit, samenwerking, bedrijfs event

Successen vieren, een jaarlijkse feestavond of regelmatig een gezellige borrel; veel bedrijven vinden het leuk hun medewerkers te bedanken voor mooie resultaten en doen dat in de vorm van een gezellig samenzijn of event.

Meestal vindt de organisatie van het event plaats via een feestcommissie, de personeelsvereniging of via een evenementenbureau. Er gaat toch wat tijd en moeite inzitten en  je wilt toch het zo goed mogelijk regelen voor jouw budget. Waarom deze middelen niet gelijk benutten als team building?

Build your own event!

Het is natuurlijk veel leuker als de  medewerkers zelf onder begeleiding van event professionals het bedrijfsevenement vorm geven!

Creativiteit, wilskracht, samenwerking en probleemoplossend denken zijn termen die heel goed passen bij deze beleving. De medewerkers worden tot het uiterste uitgedaagd om met elkaar een fantastisch resultaat neer te zetten.

Welke medewerkers worden verantwoordelijk voor de decoratie? En welke groep bedenkt het menu? Wie krijgt de workshop eventfotografie? Gaan we wel of niet voor de cocktail bar? Gaat de directie het welkomstdrankje uitserveren?

Bepaal het programma

Uiteraard bepalen jullie zelf welke onderdelen jullie willen uitvoeren. Business Events Amsterdam verzorgt de rest! Wij kunnen locaties aandragen, activiteiten voorstellen en regelen de logistiek. Ook verzorgen wij de bestellingen en het personeel.

Hieronder een voorbeeld over hoe jullie “Build your own event” eruit zou kunnen zien:

Dag 1 : uitleg project op kantoor,  indeling teams en kiezen “teamleaders”, budgetverdeling, aansluitend workshops door professionals

Dag 2 : brainstormen met de teams, bestellijst/inventaris klaar hebben en draaiboek maken

Dag 3 : the big day, teamleaders draaien productie mee.

Dag 4: nagenieten tijdens de evaluatie op kantoor, hoe zijn de foto’s?

Aantal personen: in overleg

Inclusief:

  • Passende (buiten)locatie
  • Contactpersoon bij BEA tijdens het project
  • Event professionals tijdens de workshops
  • Opbouw materialen
  • Event materialen
  • Food & Beverage
  • Teambuildings strategie

Maar zoals gezegd bepalen jullie wat er gebeurd! Geïnspireerd?  Vul het formulier is, bel 020-700-9393 of mail Business Events Amsterdam

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere teambuilding mogelijkheden: