Teambuilding & workshops

Home » Teambuilding & workshops
Teambuilding & workshops 2017-04-07T08:56:47+01:00

Leuke, verrassende en innovatieve workshops zijn belangrijk voor de groei en ontwikkeling van mensen. Samen met een aantal specialisten hebben wij programma’s ontwikkeld met teambuilding.

personeelsuitje, teambuilding, je eigen evenement bouwen

Creativiteit, wilskracht, samenwerking en probleemoplossend denken zijn termen die heel goed passen bij deze dag. Mensen worden tot het uiterste uitgedaagd om een fantastisch resultaat neer te zetten.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 95,- p.p.

Meer info
smartphone fotografie, workshop, teambuilding, personeelsuitje

Hoe maak je de perfecte foto op het juiste moment met de juiste instellingen? Train je creatieve foto skills op je eigen smartphone onder begeleiding van een specialist!

Minimaal 8 personen | Vanaf € 60,- p.p.

Meer info
beat the barista, teambuilding, koffie workshop

Een kunstwerk maken van melkschuim, een perfecte espresso maken of alle ins en outs weten van een espresso martini! Ontwikkel je skills tijdens de beat the barista workshop.

Minimaal 15 personen | Vanaf € 85,- p.p.

Meer info
activiteiten tuin, teambuilding, workshops

Een zomerse dag in een prachtige tuin! Overal is iets te doen in de vorm van workshops, proeverijen, activiteiten, vermaak en verbazing.

Minimaal 50 personen | Vanaf € 90,- p.p.

Meer info
kernwaarden evenement, teambuilding, bedrijfsactiviteit

Samen nadenken over groei en toekomst is belangrijk om beweging te krijgen in de organisatie. Ga samen met een groep van specialisten het interessante traject in om de kernwaarden van uw organisatie te creëren en terug te laten komen op de value day!

Minimaal 20 personen | Prijs op aanvraag

Meer info