Over ons

Home » Over ons
Over ons 2017-03-04T12:33:29+01:00
Marlon Goûtier & Bianca Kenter

Eigenwijs, doortastend, creatief, passievol en vooral heel enthousiast zijn de termen die passen bij ons bedrijf en ons team van Event Planners. Door de jarenlange ervaring in de event- en hospitality branche, zijn wij als 2 enthousiaste ondernemers het bureau gestart. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een echte Amsterdam specialist en is het tevens het grootste evenementen bureau op het gebied van varen in Amsterdam.

Naast evenementen op het water houden wij ons bezig met activiteiten op leuke, nieuwe en verrassende locaties in Amsterdam. Wij willen iedere klant een unieke ervaring meegeven en dat doen wij vooral door onze oren en ogen open te houden. Luisteren naar de klant, maar ook luisteren naar de markt en veel rondkijken op zoek naar bijzondere locaties en nieuwe hotspots!

In combinatie met het budget, zullen wij de optimale balans vinden tussen alle factoren die nodig zijn voor een uniek en bijzonder concept. Er is altijd een ervaring boven een ervaring!!

Wie zijn wij

Business Events Amsterdam is een hospitality evenementen bureau dat een groot netwerk heeft van event faciliteiten in Amsterdam en directe omgeving. Business Events weet ‘ What’s HOT en what’s NOT’ in de bruisende stad Amsterdam en wil dat graag met haar klanten delen. Business Events heeft veel kennis van locaties, entertainment en de food & beverage in Amsterdam. Wij weten wat kwaliteit is op hospitality niveau en delen dat graag met onze klanten.
Alles kan als je maar wilt! Business Events Amsterdam is een bureau dat zich voornamelijk richt op bedrijfsevenementen in Amsterdam en directe omgeving. Wij zien onszelf als een concept bureau dat op kwalitatief niveau afwisselende evenementen in Amsterdam verzorgt. Onze klanten steeds op een andere manier verrassen is wat onze partners van ons gewend zijn en is tevens onze visie.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en portfolio van locaties, cateraars, stylisten en artiesten. Hierdoor kunnen we onze klanten verrassen. Onze medewerkers staan voor kwaliteit en custom made!
Face to face afspraken staan voor ons op nummer 1. Wij willen graag de look en feel van onze opdrachtgever kennen zodat wij maximaal kunnen meedenken. Wij streven ernaar onze opdrachtgevers te bezoeken alvorens een voorstel neer te leggen.

Our Happy Clients