Vaarincentive

Home » Incentives » Vaarincentive
Vaarincentive 2017-04-07T14:50:57+01:00
Incentive op het water, incentive boot vaarincentive
Varen als incentive, vaarincentive, incentive op het water
vaarincentive, varen incentive, zakelijk zeilen, weekendje zeilen

Kop in de wind, zon op het gezicht en om je heen niets dan prachtige vergezichten. Bestaat er een betere manier om helemaal tot rust te komen dan op het water? Nee? Nou kom op dan, trossen los en gaan!

Zeilen met het bedrijf

Jullie verblijven het komend weekend op een zeilboot. Wie het leuk vindt kan actief helpen met het zeilen. Zo een enorme boot in bedwang houden is wel even wat anders dan de kleinere zeilboten die sommige van jullie team misschien gewend zijn. Wat een uitdaging!

Maak jij het jezelf liever gemakkelijk zak dan lekker onderuit op het dek. Als het weer het toelat zullen we op mooie plekjes aanleggen zodat er gezwommen kan worden.

De eerste avond zullen wij het diner voor jullie aan boord verzorgen. De tweede avond leggen we ergens aan om aan wal te dineren en eventueel nog ergens een afzakkertje te drinken of dansje te wagen. Kijk uit als je van boord stapt: na twee dagen op open water zal de grond onder de voeten niet zo vast meer voelen.

Activiteiten vaarincentive

We kunnen verschillende activiteiten voor jullie verzorgen aan en van boord, jullie kunnen er ook voor kiezen lekker niets te doen. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op. Afhankelijk van jullie programma is er tijdens de vaart een ervaren evenmanager aan boord. Zij zal het programma volledig begeleiden maar ook zorgen dat het jullie aan boord aan niets ontbreekt. Dit kunnen onze evenmanagers op zo een subtiele onopvallende manier dat wijze dat haar aanwezigheid aan boord jullie nauwelijks op zal vallen.

Aantal personen: 15 – 34

Inclusief:

  • Huur zeilboot
  • Ervaren schipper en matroos
  • Ontbijt/Lunch en diner
  • Eventmanager

Vanaf €380,- per persoon

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere incentives: