Sevilla

Home » Incentives » Sevilla
Sevilla 2017-04-07T13:19:04+01:00
Incentive, Sevilla, teambuilding, zakelijk weekend
bedrijfsuitje, bedrijfsincentive, sevilla
Incentive Sevilla, weekendje weg bedrijf, zakelijk uitje, bedrijfsuitje

Sevilla, wat een geweldige stad om de Spaanse cultuur op te snuiven. Als je aan mensen vraagt wat de mooiste stad van Spanje is, dan zal je opvallend vaak ‘Sevilla’ als antwoord krijgen. Dat is niet voor niets, want vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. De Arabische invloeden, de oude binnenstad, de warmte en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker weten indruk maken op het team.

Programma Sevilla

Wij zullen een programma samenstellen met de hoogtepunten van de stad, het opsnuiven van de rijke cultuur en genieten van de oh zo lekkere Spaanse keuken. Actief bezig zijn en lekker ongedwongen achterover kunnen hangen zijn bij deze city trip perfect in balans. Daarnaast plannen we voldoende eigen tijd in zodat iedereen ook op zijn of haar eigen wijze van deze stad kan genieten.

Wij zullen jullie bijstaan in de samenstelling van het programma maar ook in de uitvoering daarvan doordat wij ook daadwerkelijk met jullie meereizen. Tijdens onze incentives kan iedereen dan ook optimaal genieten omdat wij jullie volledig ontzorgen.

Begeleiding Sevilla

De eventmanagers van Business Events Amsterdam hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen in het buitenland. Wij weten de hot-spots, de hipste restaurants, bars en clubs te vinden.

Daarnaast zullen wij adviseren op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen of het toevoegen van een teambuildings- of educatieve activiteit wat financieel soms aantrekkelijk kan zijn.

Vrije tijd

In het programma is er ruimte voor de groep om op eigen initiatief andere activiteiten te ondernemen. Tijdens jullie verblijf in Sevilla staan wij ook op deze momenten voor jullie klaar om jullie te adviseren.

Aantal personen: 20 – 250

Inclusief:

  • 3-daags programma
  • 2 overnachtingen in een Hotel
  • Ontbijt / lunch en diner op uiteenlopende locaties
  • Transfer van en naar luchthaven in Sevilla
  • Gebruik openbaar vervoer tijdens verblijf
  • Activiteiten als: Fietstour – Standswandeling – Bezoek culturele hoogtepunten – boottocht over de rivier Guadalquiv – Flamenco optreden
  • Eventmanager op locatie
  • Hostess op luchthavens
  • Uitgewerkt programma met tips en informatie over Lissabon en jullie verblijf voor alle deelnemers

Vanaf €790,- per persoon

Incentive naar een andere stad? Laat ons een verassend voorstel maken waarbij we rekening houden met jullie wensen en budget.  

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere incentives: