Lissabon

Home » Incentives » Lissabon
Lissabon 2017-04-07T13:25:59+01:00
zakelijk weekend, lissabon incentive, weekend

In Lissabon gaat het leven net een paar versnellingen lager dan wij in Nederland gewend zijn. Dat maakt deze stad tot een fantastische uitvalsbasis om samen te ontspannen na de prestaties die zijn geleverd. Hier kan het team elkaar op een compleet andere manier leren kennen. Iedereen zal weer nieuwe energie en ervaringen op doen om er straks weer vol motivatie tegenaan te kunnen!

Meerdaags programma

Wij zullen een programma samenstellen waarbij jullie in een korte tijd veel van de stad te zien krijgen. Lekker eten en drinken wordt afgewisseld met de meest uiteenlopende activiteiten. Zo zullen we een tour langs de kustlijn maken in GoCars, gele gemotoriseerde driewielers die iedereen zelf mag besturen. Daarnaast plannen we voldoende eigen tijd in zodat iedereen ook op zijn of haar eigen wijze van deze stad kan genieten.

Wij zullen jullie bijstaan in de samenstelling van het programma maar ook in de uitvoering daarvan doordat wij ook daadwerkelijk met jullie meereizen. Tijdens onze incentives kan iedereen dan ook optimaal genieten omdat wij alle zorgen van jullie overnemen.

Begeleiding

De eventmanagers van Business Events Amsterdam hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen in het buitenland. Wij weten de hot-spots, de hipste restaurants en pareltjes te vinden.

Daarnaast zullen wij adviseren op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen of het toevoegen van een teambuildings- of educatieve activiteit wat financieel soms aantrekkelijk kan zijn.

In het programma is er ruimte voor de groep om op eigen initiatief andere activiteiten te ondernemen. Tijdens jullie verblijf in Lissabon staan wij ook op deze momenten voor jullie klaar om jullie te adviseren.

Aantal personen: 20 – 250

Inclusief:

  • 3-daags programma
  • 2 overnachtingen in een Hotel
  • Ontbijt / lunch en diner op uiteenlopende locaties
  • Transfer van en naar luchthaven in Lissabon
  • Gebruik openbaar vervoer tijdens verblijf
  • Activiteiten als: Fietstour – Standswandeling – Fado optreden – GoCar Tour
  • Eventmanager op locatie
  • Hostess op luchthavens
  • Uitgewerkt programma met tips en informatie over Lissabon en jullie verblijf voor alle deelnemers

Vanaf €750,- per persoon

Incentive naar een andere stad? Laat ons een verassend voorstel maken waarbij we rekening houden met jullie wensen en budget.  

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere incentives: