Kamperen

Home » Incentives » Kamperen
Kamperen 2017-11-23T15:37:47+01:00
kamperen met het team, bedrijfsuitje kamperen, team in de buitenlucht
kamperen als incentive, bedrijfsuitje kamperen
kamperen met het bedrijf, overnachten in de buitenluch zakelijk

You either hate it or love it: kamperen! En wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen bij jullie op kantoor van kamperen houdt, daarvoor hebben wij genoeg ervaring met het begeleiden van groepen. Om dit weekend toch voor iedereen aantrekkelijk te maken kunnen wij jullie camping zo basic of luxe maken als jullie zelf willen. Ligt alleen de directie liever niet in een tentje terwijl de rest al klaar staat met het luchtbed onder de arm? Geen probleem! We kunnen ook een aantal luxe slaapplaatsen creëren terwijl de rest plezier beleeft aan het echte camping gevoel.

Kamperen en locaties

Voor deze incentive hebben we verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland waar we mee samenwerken. Wat ze allemaal gemeen hebben met elkaar is dat ze in een bosrijke of groene omgeving liggen, sommige zelfs aan het water. De komende dagen zijn jullie er dus echt even helemaal uit. De drukte van kantoor, de rinkelende telefoons en de volle agenda’s zijn al snel vergeten als jullie aankomen.

Prive camping

Jullie prive camping ziet er fantastisch gezellig uit! De tenten zijn door ons al opgezet en vormen samen een mooi tentenkamp. In het midden is een overdekt gedeelte waar gemeenschappelijk gegeten en samengekomen kan worden, hier staan picknicktafels, luie stoelen en een koelkast gevuld met koude dranken. Op sommige locaties is hier zelfs een vuurplaats waar we ’s avonds natuurlijk gretig gebruik van maken al dan niet met gitaar. Natuurlijk kunnen wij het niet nalaten van deze plek een gezellige hangout te maken door alles met aandacht te decoreren.

Activiteiten kamperen

Tijdens dit kampeer weekend verzorgen wij verschillende activiteiten. Sommige om de teambuilding te versterken, andere om je eigen grenzen te verleggen of activiteiten waar simpelweg plezier aan beleefd wordt. Plezier met elkaar!

Omdat wij overdag een druk programma voor jullie hebben samengesteld zullen wij het eten voor jullie verzorgen! Omdat koken op campinggas nogal een uitdaging is voor een grote groep zullen we de eerste avond de BBQ aansteken. De tweede avond zullen foodtrucks het terrein op rijden die de meest lekkere gerechten voor jullie op het menu hebben staan. Om niet te vergeten dat jullie aan het kamperen zijn verwachten we natuurlijk wel wat hulp bij de afwas!

Vergroten teamspirit

Als jullie op de laatste dag weer naar huis keren zijn jullie moe van alle activiteiten (en misschien korte nachten?) en rozig van het vele buiten zijn. Iedereen is voorzien van een gezonde kleur in het gezicht. Maar de aller grootste meerwaarde van dit weekend is dat jullie als team heel veel dichter bij elkaar zijn gekomen. Door de informele setting, het samenwerken tijdens de activiteiten en het samen wandelen naar de camping douches heeft iedereen hele andere kanten en sterke punten van zijn collega’s kunnen ontdekken. Dit zal zeker terug te zien zijn in de kwaliteit en intensiteit van de samenwerkingen op kantoor!

Aantal personen: 20 – 500

Inclusief:

  • 3-daags programma
  • Huur camping terrein
  • 2 overnachtingen in een tent (luxere alternatieven mogelijk)
  • Ontbijt / lunch en diner op de camping
  • Transfer van en naar camping
  • Activiteiten als: teambuildings opdrachten & uitdagende activiteiten
  • Eventmanager tijdens verblijf
  • Gemeenschappelijke ruimte
  • Decoratie

Vanaf €200,- per persoon

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere incentives: