Incentive Amsterdam

Home » Incentives » Incentive Amsterdam
Incentive Amsterdam 2017-04-07T13:45:40+01:00
Incentive Amsterdam, bedrijfsuitje Amsterdam, bedrijfsweekend amsterdam
Incentive Amsterdam, zakelijk weekend amsterdam, teamuitje amsterdam
Incentive Amsterdam, teamuitje weekend amsterdam

Een paar dagen weg met het bedrijf hoeft echt niet altijd naar een zonnig oord of unieke Europese stad om dezelfde doelen te behalen! Ook een weekend incentive Amsterdam biedt volop mogelijkheden. Natuurlijk is het merendeel van de werknemers wel eens in Amsterdam geweest en hebben ze de gebaande wegen van de hoofdstad wel eens bewandeld. Wij zullen dan ook een duidelijke andere route kiezen in dit programma!

Onbekend Amsterdam

Wij nemen jullie mee naar plekken die door de dagjesmensen niet gevonden worden. We vermijden de drukke toeristische hoogtepunten en laten jullie de andere kant van onze hoofdstad zien. Dat deze stad veelzijdig is zal iedereen beamen na deze incentive Amsterdam.

Zo nemen we jullie mee naar het rauwe NDSM terrein wat voorheen een scheepswerf was, veel details doen hier nog aan herinneren. Tegenwoordig is dit de creatieve rafelrand de stad. We bezoeken een kleine bierbrouwerij waar natuurlijk ook geproefd mag worden. We maken een boottocht en bezoeken we het Oostelijk Havengebied met haar unieke architectuur of je kunt kiezen voor een wandeling over het rustige intieme Prinseneiland.

Niet toeristisch Amsterdam 

Daarbij zijn wij als geen ander op de hoogte van de beste eet-, drink- en uitgaansgelegenheden van Amsterdam. Unieke restaurantjes, verassende barretjes en de meest uiteenlopende tips voor de late uurtjes zullen dan ook zeker niet ontbreken in jullie programma!

Wij zullen jullie bijstaan in de samenstelling van het programma maar ook in de uitvoering daarvan. Tijdens jullie verblijf in Amsterdam zal onze evenmanager jullie alle zorgen uit handen nemen en jullie overal in begeleiden. Zo kunnen jullie je onbezorgd genieten van de onbekende schoonheden van Amsterdam.

Begeleiding incentive Amsterdam

De eventmanagers van Business Events Amsterdam hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen in binnen en buitenland. Wij weten de hot-spots, de hipste restaurants, bars en clubs te vinden.

Daarnaast zullen wij adviseren op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen of het toevoegen van een teambuildings of educatieve activiteit wat onderaan de streep vaak een extra financieel voordeel oplevert.

In het programma is er ruimte voor de groep om op eigen initiatief andere activiteiten te ondernemen. Tijdens jullie verblijf in Amsterdam staan wij ook op deze momenten voor jullie klaar om jullie te adviseren.

Aantal personen: 20 – 250

Inclusief:

  • 3-daags programma
  • 2 overnachtingen in een Hotel
  • Ontbijt / lunch en diner op uiteenlopende locaties
  • Transfer van en naar hotel
  • Gebruik openbaar vervoer tijdens verblijf
  • Activiteiten als: Fietstour Oostelijk Havengebied- Standswandeling Prinseneiland  – Boottocht  – Bezoek NDSM werf
  • Eventmanager tijdens verblijf
  • Uitgewerkt programma met tips en informatie over Lissabon en jullie verblijf voor alle deelnemers

Vanaf €450,- per persoon

Incentive naar een andere stad? Laat ons een verassend voorstel maken waarbij we rekening houden met jullie wensen en budget.  

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere incentives: