Health weekend

Home » Incentives » Health weekend
Health weekend 2017-04-07T13:41:08+01:00
bedrijfsweekend, incentive, health
health weekend, gezondheid, fit zijn, zakelijk
health incentive, sporten zakelijk

Fit zijn en leven in het nu! Lekkere smoothies, een killer workout en vooral veel ontspannen is waar dit weekend om draait.

Je wordt samen met je team verwacht op een prachtige locatie die van alle luxe is voorzien. De ontvangst dame wacht jullie op met een heerlijk gezond welkomstdrankje. Echt genieten na zo een de drukke werkweek.

 Ontspannen

Als iedereen op de kamer rustig de spullen heeft uitgepakt start het weekend met een ontspannend yoga sessie. Ook voor de mensen die niet zo lenig zijn is het een heerlijke training.

Helemaal ontspannen staat er een lekker en gezond diner voor jullie klaar. Na de maaltijd is er de mogelijkheid om rond te lopen in de natuurrijke omgeving, aan te haken bij een filmavond of lekker te ontspannen in de jacuzzi. Zaterdagochtend start met een frisse ochtendwandeling gevolgd door een lekker ontbijt.
Daarna zal een voedingsdeskundige allemaal leuke weetjes vertellen of hoe gezond en fit te blijven. Na deze workshop is het tijd voor de lunch. Samen met het team gaan jullie met de kok aan de slag om de lunch te bereiden.

Workout

In de middag staat er weer een leuke Work-out op het menu. Deze is aangepast aan de groepswens. Aansluitend aan de Work-out leer je door de kok verschillende smooties maken. De avond staat in het teken van een lekkere verantwoorde BBQ en gezellig samenzijn bij het kampvuur.

In de ochtend staat er een weer een frisse wandeling op het programma met aansluitend een healty ontbijt. Na het ontbijt is het tijd voor een muziek workshop waarbij de gasten met klankschalen leren om mooie tonen te combineren. Dat lijkt makkelijker dan dat het is 😉 Na de workshop is er tijd voor een programma op eigen gelegenheid. Denk aan een massage, een wandeling, werken in de moestuin of een fijne meditatie sessie met een zenmeester.

Na de lunch ga je hard werken in een killer bootcamp waarbij de groepen elkaar flink moeten ondersteunen op een uitdagend parcours. Het weekend wordt afgesloten met een smakelijk diner.

Uitgerust en vol inspiratie eindig je dit weekend. Dit smaakt naar meer!!

Inclusief:

  • 3-daags programma
  • Luxe accommodatie
  • Chef op locatie
  • Activiteiten en workshops
  • Personal trainer voor work-outs
  • Lunch en diner

Vanaf €750,- per persoon

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere incentives: