Incentives

Home » Incentives
Incentives 2017-04-07T09:04:02+01:00

De eventmanagers van Business Events Amsterdam hebben veel ervaring met het begeleiden van groepen in het buitenland. Wij weten de hot-spots, de hipste restaurants en de verborgen pareltjes te vinden. Wij werken custom made en stellen een programma samen welke geheel aansluit bij uw wensen en budget. Laat uw verrassen met een uitdagende city trip of back to basic kampeer beleving.

incentive ibiza, personeelsweekend ibiza

Goudgele zandstranden, prachtige baaien, authentieke dorpen, hippies en nachtclubs, dat is vakantie vieren op Ibiza! Bekijk nu onze mogelijkheden voor een incentive op Ibiza.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 750,- p.p.

Meer info
health weekend, incentive health, sportieve incentive

Fit zijn en in het nu leven is waar het tegenwoordig om gaat! Lekkere smoothies, een killer workout en vooral veel ontspannen is waar het dit weekend om gaat.

Minimaal 10 personen | Vanaf € 750,- p.p.

Meer info
Sevilla weekend, personeelsweekend, incentive

De Arabische invloeden, de oude binnenstad, de warmte en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker weten indruk maken op het team als jullie Sevilla bezoeken.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 790,- p.p.

Meer info
incentive lissabon, personeelsweekend lissabon, bedrijfsweekend

In Lissabon gaat het leven net een paar versnellingen lager dan wij in Nederland gewend zijn. Dat maakt deze stad tot een fantastische uitvalsbasis om samen te ontspannen na de prestaties die zijn geleverd.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 750,- p.p.

Meer info
Incentive Amsterdam, zakelijk weekend amsterdam, bedrijfsuitje amsterdam

Een paar dagen weg met het bedrijf hoeft echt niet altijd naar een zonnig oord of unieke Europese stad om dezelfde doelen te behalen! Ook een weekend Amsterdam biedt volop mogelijkheden.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 450,- p.p.

Meer info
Incentive op het water, weekendje zeilen met bedrijf, zakelijk zeilen

Kop in de wind, zon op het gezicht en om je heen niets dan prachtige vergezichten. Bestaat er een betere manier om helemaal tot rust te komen dan op het water?

Minimaal 15 personen | Vanaf € 380,- p.p.

Meer info
Kamperen met het bedrijf, incentive in de buitenlucht, weekendje weg bedrijf camping

You either hate it or love it: kamperen! En wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen bij jullie op kantoor van kamperen houdt, daarvoor hebben wij genoeg ervaring met het begeleiden van groepen.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 200,- p.p.

Meer info