Groepsdiner hotspots tijdens de feestdagen

Home » Blog » Groepsdiner hotspots tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er aan! Een fantastische tijd om een kerstdiner te plannen met klanten en/of collega’s. Belangrijk is op tijd een locatie te reserveren. Ieder jaar willen veel bedrijven op D-day (de vrijdag voor kerst) dineren in een leuk restaurant!

Dit jaar is er verwarring omdat de vrijdag voor kerst vlak voor 1ste kerstdag valt en er dus veel mensen al vrij zullen zijn. Houdt dit jaar dus rekening met 2 drukke data voor uw zakelijke kerstdiner 16 en 23 december.

Hierbij een lijst met leuke en uiteenlopende restaurants om met uw team en/of relaties bourgondisch te genieten tijdens de feestdagen;

 • Restaurant Moon – restaurantmoon.nl
  Dit restaurant is gevestigd in de beroemde A’dam Toren. Fantastisch uitzicht over heel Amsterdam en fine dining met klassieke gerechten met een moderne twist! Geschikt voor kleine groepen tot maximaal 12 personen.
 • I-dock – idockrestaurant.nl
  Sfeervol restaurant aan het IJ met uitzicht op de haven. Het restaurant heeft   speciale groepsmenu’s en de gerechten hebben mediterrane invloeden.
 • Kaagman & Kortekaas – kaagmanenkortekaas.nl
  Leuke bistro in hartje centrum met veel wild en gevogelte op het menu. Geschikt voor kleine groepen die van fine dining houden.
 • Rijsel – rijsel.com
  Een gezellig restaurant in een zijstraat van de prachtige Amstel. Het menu is één groot kipfestijn. Het restaurant is geheel af te huren voor groepen.
 • Restaurant Lieve – lieve-amsterdam.nl
  Net vernieuwd! Belgisch restaurant met bourgondische gezelligheid op een prachtige locatie gelegen aan de Herengracht. Ze bieden 3 verschillende sferen/niveaus in het menu aan. De verschillende ruimtes in het restaurant maakt het zeer aantrekkelijk voor groepen.
 • Looks – restaurantlooks.nl
  Midden in het centrum van Amsterdam om de hoek van de Nieuwmarkt ligt restaurant Looks. Het menu bestaat uit echte Franse klassiekers. Het restaurant beschikt over aparte gedeeltes voor groepen en geschikt voor verschillende groepsgroottes.
 • Scheepskameel – scheepskameel.nl
  Super locatie op het marine terrein. De keuken legt de nadruk op rauwe producten. Zeer verrassend en lekker. Voor kleine groepen zeer interessant voor een diner in de openbare ruimte van het restaurant.
 • Blijburg aan zee – blijburg.nl
  Het vernieuwde paviljoen is een prachtige hotspot gelegen aan Ijsselmeer, De keuken creëert dagverse maaltijden met zoveel mogelijk eerlijke producten. In het paviljoen bevindt zich een prachtige aparte ruimte voor groepen.
 • Restaurant 1ste klas – restaurant1eklas.nl
  Een interessant historische locatie en daarbij een verborgen parel midden op perron 2B. Het menu is internationaal georiënteerd en voor ieder wat wils. Het restaurant beschikt over verschillende zalen in inrichtingen zodat u een ruime keuze heeft waar u met de groep zou willen dineren.
 • Level 11 – level-eleven.nl
  Unieke locatie met een magisch uitzicht over heel Amsterdam. De locatie kan afhankelijk van uw wensen een menu op maat samenstellen. Zeer geschikt voor grote gezelschappen. De locatie berekend zaalhuur en is tevens evenementenlocatie.

Wilt u uw kerstdiner uitbreiden met een aanvullend programma of entertainment? Wij stellen graag een volledig programma voor uw samen om uw bedrijfsuitje nog aantrekkelijker te maken! Offerte Kerstdiner

By | 2017-03-04T12:22:50+01:00 september 14th, 2016|