Reis naar Japan

Home » Feesten » Themafeest » Reis naar Japan
Reis naar Japan 2017-04-10T10:58:42+01:00
feestavond thema japan, bedrijfsfeest thema japan
japan themafeest, feestavond japan, bedrijfsfeest japan
Japan themafeest, feestproductie japan

“Irassaimase” klinkt het uit de felrood gekleurde monden van onze traditionele geisha’s. Ze verwelkomen de gasten op de locatie die volledig omgetoverd is tot mini Japan. Vanavond is iedereen heel even op reis naar JAPAN tijdens dit Japan themafeest!

Decoratie Japan themafeest

Het begint al bij de entree: hier staat een levensgrote Japanse Tori!  Binnen pronken de bruidskimono’ s aan de muren welke stijlvol worden uitgelicht. Het plafond is behangen met witte en rode lampionnen, hoge groene bamboe, grote keien en kamerschermen van rijstpapier geven de locatie een typisch authentieke Japanse sfeer.

Streetfood Japan themafeest

Japan staat bekend om haar levendige straten en heerlijke streetfood! Dit mag natuurlijk niet ontbreken op een goed Japans event. Daarom maken we met verschillende foodstands een echte Japanse streetmarket. Ze zijn stuk voor stuk aangekleed en gedecoreerd alsof ze zo van een Japanse markt komen!

Hier worden authentieke Japanse gerechten, maar ook de snacks van nu bereid! Zo staat een Japanse chef sushi te rollen. Hij serveert deze smaakvolle gerechtjes op een lopende band: wat een mooi gezicht is dat! Bij de stand ernaast worden er verse Japanse hartige pannenkoeken, Okonomiyaki, voor het oog van de gasten bereid op een gloeiende bakplaat. Wie er zin heeft in een zoete afsluiter haalt Taikayaki, typisch Japanse zoetigheden. De gasten kunnen zelf iets lekkers halen bij de stands of laten zich bedienen door onze geisha’s.

Japanse activiteiten

Als alle gasten binnen zijn, en door de geisha’s voorzien zijn van een lekker drankje kan de avond echt beginnen. De bekende Taiko act zal de avond knallend openen! Op authentieke trommels uit Japan geeft de groep een show met slagwerk van het beste soort: ritmisch, imponerend en muzikaal. Hier wordt nog lang over nagepraat!

Na de wervelende show neemt de DJ het over. De DJ die wij hebben geselecteerd voor deze avond draait dansbare muziek, nummers die we allemaal kennen, maar met grappige Japanse tunes en invloeden. Zo past de muziek goed bij het thema maar blijft het toch toegankelijk en ontzettend dansbaar!

Voor wie even wilt ontsnappen van de muziek hebben wij een sake bar ingericht. Maak hier kennis met de smaakvolle wereld van de Sake. Wist je dat er meer soorten Sake zijn dan wijn? Onze kenners van dit gevaarlijke Japanse drankje kunnen u er vanavond van alles over vertellen. Natuurlijk wordt er ook geproefd!

Wie denk dat dit het was heeft het mis! Er is vanavond ook van alles te doen en ontdekken. Woon een traditionele Japanse theeceremonie bij in een ruimte met tatami matten op de vloer, de geur van vers bereide thee en prachtige Japanse bloemdecoratie. Of laat een zelfportret maken in Manga stijl. Onze tekenaar maakt in slechts 10 minuten een ware stripheld van iedereen. Ben je liever zelf creatief? Volg dan een workshop kalligraferen! Of even helemaal tot rust komen? Laat jezelf dan verwennen bij een heerlijke stoelmassage.

Karaoke op zijn Japans

Vraag een Japanner wat er niet mag ontbreken op een goed feest en het antwoord zou wel eens heel goed karaoke kunnen zijn. Daarom maken wij het kleinste hokje van de locatie vrij voor hilarische karaoke momenten waarbij de mensen die wachten voor het toilet automatisch een goed publiek vormen! De karaoke wordt gepresenteerd door onze hippe Harajuku Fashion Girls!

Kortom: wij verzorgen voor jullie een avond waarbij feesten, dansen, bijpraten, lekker drinken en goed eten, activiteiten, plezier en ontspanning samen komen op één sprankelende avond die lang in ieders geheugen zal blijven hangen!

Boek nu uw ticket naar Japan!

Aantal personen 75 – 500

Inclusief:

 • Locatie huur
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Onbeperkt Japans streetfood van hoog niveau
 • Openingsact Taiko Band Circle Percussion
 • Aikido optreden
 • DJ gedurende de avond
 • Eventmanager
 • Sake bar
 • Thee ceremonie
 • Manga portret tekenen
 • Japanse stoelmassage
 • Karaoke door Harajuku fashion girls
 • Alle medewerkers volledig in stijl gekleed
 • Overvloed aan Japanse decoratie

Vanaf €95,- per persoon

Offerte aanvragen

Bekijk ook één van onze andere arrangementen in Amsterdam: