Food market

Home » Feesten » Themafeest » Food market
Food market 2017-11-23T13:49:17+01:00
food festival bedrijf, foodmarket, personeelsfeest keukens
Food market zakelijk, zakelijk food festival
Food market, zakelijk festival food, foodmarket

Waarom rijdende keukens zo een succes zijn? De ongedwongen sfeer, het gegeven dat er voor ieders wat wils is, de creativiteit van de verschillende foodtrucks of foodcourts maar vooral omdat in een ongedwongen sfeer samen goed eten en lekker drinken verbindt en verbroederdt. Waarom dit fantastische Food market concept dan niet inzetten voor jullie bedrijfsfeest of event?

Foodtrucks op de Food market

Binnen of buiten, het kan allemaal. Wij zullen de locatie omtoveren tot een gezellige intieme foodmarket. Zithoeken in verschillende stijlen, prachtig gedecoreerde foodtrucks en foodstands vullen de ruimte op deze food market. Onze aandacht voor de look and feel zie je in dit concept overal in terug. Het plaatje klopt volledig. Of de ruimte nu groot of klein is we kunnen alles opzetten binnen de passende ruimte. Als de foodtrucks niet op de locatie passen door bijvoorbeeld ruimtegebrek zullen we passende kramen en inspirerende uitgiftepunten opbouwen.

Ongedwongen en kwalitatief eten

Wij geloven dat eten gelukkig maakt, maar dan moet het wel goed eten zijn! De gerechten die vanavond bereid worden bij de verschillende punten zijn dan ook allemaal van perfecte kwaliteit. Natuurlijk kan iedereen zelf wat lekkers komen halen bij de trucks. Onze chefs vertellen graag meer over de producten waar ze mee werken. Voor de mensen die liever onder het gezelschap blijven loopt onze bediening rond met al het lekkers. Zo weten we zeker dat iedereen aan het einde van de avond goed heeft gegeten.

Live muziek

Tussen de tafeltjes, zithoeken en foodtrucks door zullen hier en daar kleine live optredens zijn. Onversterkt als straatmuzikanten. Deze subtiele muzikale intermezzo’s zullen de gasten verrassen en het gevoel van intimiteit versterken. Als er geen straatmuzikanten aan het spelen zijn zal een DJ een prettig achtergrond muziekje verzorgen. Deze avond speelt hij een keer niet de hoofdrol: het is een avond van bijpraten, lachen, ontspannen en genieten met elkaar.

Aantal personen: 75 – 5000

Inclusief:

  • Locatie huur
  • Licht en geluid
  • Onbeperkt Hollandse bar
  • Verschillende foodtrucks of uitgiftepunten
  • Live muziek
  • DJ
  • Gedecoreerde locatie

Vanaf €95,- per persoon

Offerte aanvragen

Bekijk ook één van onze andere arrangementen in Amsterdam: