Kerstborrel

Home » Feesten » Kerst & nieuwjaar » Kerstborrel
Kerstborrel 2017-03-04T12:28:39+01:00
Catering kerstborrel
Kerstborrel entertainment
Kerst bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een interessante borrellocatie om met uw collega’s of relaties te toasten op het afgelopen jaar 2016? Wij beschikken over een uitgebreid portfolio voor uw kerstborrel.

Decoratie en entertainment kerstborrel

Daarnaast hebben wij decoratie en entertainment mogelijkheden om uw borrel de juiste touch te geven. Denk aan ontvangst door een kerstman met Glühwein, een aangeklede ruimte met kerstversiering, een DJ die de kerstmuziek een hip tintje geeft of een jazz trio dat het dak er af speelt. Op basis van uw wensen en budget stellen wij een passend programma samen.

Wij zoeken op maat een locatie voor u uit dat geheel past bij de look en feel van uw organisatie. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u op het bedrijf uit te pakken met een aangeklede borrel.

Uiteraard kunt u er ook een spelelement aan toevoegen. Denk hierbij aan een kerst muziek quiz of een algemene kerstquiz waarbij u zelf vragen kunt toevoegen die gaan over uw organisatie en/of medewerkers. Niets is hilarischer dan een quiz op maat! Ook kunnen wij verschillende winterspelen organiseren waarbij de gasten tijdens de avond kunnen rondlopen op de locatie en steeds meedoen aan een leuke activiteit.

Aantal personen: minimaal 25

Inclusief:

  • Eventmanager;
  • Bediening;
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en frisdrank);
  • Kerstdecoratie;
  • Cold bites
    Optioneel bij te boeken: fotograaf, aperitief  en amuses bij ontvangst – cocktailshaker.

Vanaf €20  p.p.

Offerte aanvragen

Bekijk ook één van onze andere arrangementen in Amsterdam: