Kerst & nieuwjaar

Home » Feesten » Kerst & nieuwjaar
Kerst & nieuwjaar 2017-03-04T12:28:06+01:00
  • Bedrijfsuitje kerst
  • Bedrijfsuitje entertainment
  • Bedrijfsuitje bedrijfsfeest

It’s the most wonderful time of the year!

Wilt u uw medewerkers en/of relaties in december of januari bedanken met een bedrijfsuitje en het jaar goed afsluiten met een borrel, diner of speciale feestavond? Bekijk dan onze kerst en nieuwjaars arrangementen.

Aankleding en invulling evenement

Onze arrangement zijn geheel in stijl aan te kleden met een prachtig kerst- of winterwonderland thema. Catering, crew, locatie, decoratie en muzikaal entertainment kan geheel naar wens worden toegevoegd aan uw bedrijfsuitje. Wilt u de avond in een geheel andere stijl laten plaatsvinden is dat ook mogelijk. Bekijk dan onze andere Themafeesten. Ook maken wij graag een offerte op maat om uw bedrijfsuitje tot een groot succes te maken!

Feestavond kerstuitje

Prachtige lichtjes in de kerstboom, ijsberen, gluhwein en magische sneeuwvlokken! Een winterse feestavond volledig verzorgt en naar wens aangekleed in kerstsfeer. Dit arrangement is op verschillende locaties mogelijk en kan geheel worden aangepast naar uw wensen.

Minimaal 30 personen | Vanaf € 60,- p.p.

Meer info
Kerst bedrijfsuitje

Wilt u uw medewerkers of relaties bedanken met een mooie kerstborrel? Wij verzorgen deze borrels op unieke locaties of op uw kantoor. De locatie wordt omgetoverd tot kerstlocatie met lichtjes, een kerstboom, passende catering, bediening geheel in stijl gekleed en muzikaal entertainment. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 25,- p.p.

Meer info
nieuwjaarsborrel

Een bijzondere kickstart voor het nieuwe jaar! Breng een toost uit met uw collega’s en/of relaties en geef 2017 een feestelijke start. Op een locatie naar keuze verzorgen wij de catering, decoratie en naar wens muzikaal entertainment.

Minimaal 20 personen | Vanaf € 25,- p.p.

Meer info
Kerstdiner

Om uw personeel te verwennen met een mooi arrangement heeft u de mogelijkheid om een personeelsdiner of bedrijfsuitje in Amsterdam te boeken op een unieke locatie. Het diner is uit te breiden met live-cooking aan tafel, muzikaal entertainment, aperitief met een boodschap, een goodiebag, en DJ en decoratie.

Minimaal 10 personen | Vanaf € 60,- p.p.

Meer info