Proeverijen

Home » Catering service » Proeverijen
Proeverijen 2017-04-06T12:10:24+01:00

Wie houdt er niet van om heerlijke smaaksensaties van champagnes, wijnen en delicatessen te proeven! Business Events Amsterdam organiseert proeverijen waarbij smaken, beleving en ervaring perfect op elkaar zijn afgestemd.

Kaasproeverij bedrijfsuitje Amsterdam

Franse of oerhollandse kazen, alles kan bij deze cheesetasting. De kaas specialist zal u alles vertellen over de verschillende kazen en haar oorsprong. U mag van alles proeven en uiteraard vragen stellen. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een wijnarrangement.

Minimaal 8 personen | Vanaf € 22,50 p.p.

Meer info

Proeverijen met wijn op locatie!

Altijd al eens de basis principes van het proeven willen weten? Ervaar dan nu deze interessante wijnproeverij met een echte wijnkenner erbij. Deze specialist komt bij u op locatie met wijnen, glaswerk, brood en tafelwater. U kunt van te voren uw wensen doorgeven of het gehele arrangement overlaten aan de keuze van de wijnspecialist.

Minimaal 6 personen | Vanaf € 37,50 p.p.

Meer info

Proeverij als relaties evenement kaas en wijnproeverijen

Bij de proeverij laten wij u kennis maken met 6 voortreffelijke wijnen die we combineren met prachtige kazen. De specialist kan u alles over deze wijn-spijs combinatie vertellen. Dit arrangement is op verschillende locaties te boeken. Wij verzorgen de wijn, het glaswerk, de delicatessen en het tafelwater.

Minimaal 8 personen | Vanaf € 39,50 p.p.

Meer info

Champagne proeverij of champagne workshop!

Boek de champagne proeverij en ervaar de smaaksensaties van verschillende champagnes! Luxe delicatessen en 6 verschillende champagnes zullen tijdens deze proeverij de revue passeren. De proeverij vindt plaats op een inspirerende locatie aan de grachten. Het wordt een bijzondere beleving!

Minimaal 8 personen | Vanaf € 89,- p.p.

Meer info