Lunch en Diner

Home » Catering service » Lunch en Diner
Lunch en Diner 2017-03-04T12:44:18+01:00

De kwaliteit van de catering máákt het evenement. Het is een van de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde lunch of diner avond. Alle smaken, prikkels, ingrediënten en sensaties samen moeten het tot een volmaakt geheel maken. Onze bijzondere lijst van locaties zorgen ervoor dat wij voor iedere gelegenheid een passend voorstel kunnen doen!

Lunch Amsterdam

Wilt u het diner informeel houden of heeft u een locatie op het oog waar het aantal gasten alleen staand in past? Kies dan nu ons Walking Dinner arrangement.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 42,50 p.p.

Meer info

Private Dining Amsterdam lunch

Wilt u met uw relaties of collega’s dineren op een passende locatie in een privé ruimte? Geheel op maat maken wij een offerte waarbij de locatie volledig past bij de look en feel van uw bedrijf.

Minimaal 10 personen | Vanaf € 30,- p.p.

Meer info

Bedrijfsuitjes met diner op een bijzondere locatie in Amsterdam

Graag stellen wij u voor aan een prachtig portfolio van restaurants in Amsterdam en directe omgeving om uw zakelijke lunch of diner te houden.

Minimaal 7 personen | Vanaf € 57,50 p.p.

Meer info

lunch of diner op een boot varen in amsterdam

Wat is er leuker dan varen door de grachten van Amsterdam en te genieten van een heerlijk diner. Als varend zal door verschillende restaurants een gerecht aan boord worden geserveerd.

Minimaal 4 personen | Vanaf € 85,- p.p.

Meer info

lunch of diner catering met een Buffet

Bij een buffet heeft u de mogelijkheid om op een informele wijze te dineren met uw collega’s of relaties. Onze buffetten zijn van hoge kwaliteit en de kok zal deze tijdens een lunch of diner blijven waarborgen.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 25,- p.p.

Meer info