Borrels

Home » Catering service » Borrels
Borrels 2017-03-04T12:41:09+01:00

Een borrel voor een klein intiem gezelschap of een netwerkborrel voor al uw klanten en relaties. Wij verzorgen graag de catering voor u. Onze borrel arrangementen zijn zowel zakelijk als privé in te zetten. Weet u nog niet waar uw borrel plaats zal gaan vinden? Wij kennen de hoofdstad als geen ander en beschikken dan ook over een mooie lijst met unieke en bijzondere locaties.

borrels met collega's in amsterdam

Op zoek naar een eenvoudig catering arrangement, kies dan voor de Basic Borrel. De basic borrels bestaat uit gekoelde dranken, glaswerk en crew.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 27,50 p.p.

Meer info

DSC_0232

Een borrel direct na werktijd? Dit borrelarrangement met drankjes, canapés en crew zorgt dan voor optimale catering service.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 20,- p.p.

Meer info

Private-Dining-Amsterdam1

Een borrel op een unieke buiten locatie? Wij draaien onze handen niet om voor deze borrels. Sterker nog, we nemen dan ook gewoon een pizza oven mee!

Minimaal 25 personen | Vanaf € 24,- p.p.

Meer info

Champagne-proeverij-Amsterdam

Doelstellingen behaald? Client Events of een (shop) opening? Dan is ons bubbles & bites arrangement uitermate geschikt voor deze gelegenheden.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 22,50 p.p.

Meer info

Sloepen-Champagne-Amsterdam2

Heeft u een goede reden om écht uit te pakken, uw gasten te overdonderen, indruk te maken maar vooral te genieten? Dan is dit luxe arrangement iets voor u.

Minimaal 25 personen | Vanaf € 47,50 p.p.

Meer info

Boot-cateringAmsterdam

Wij bieden u op het catering borrels en hapjes op niveau! Varen met topwijnen, champagne, cocktails of smaakvolle foodcatering op niveau.

Minimaal 25 personen | Prijs maatwerk

Meer info